Vladimir Cebotari: Igor Dodon face campanie electorală pentru PSRM, ceea ce este ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari a afirmat că Democraţii susţin sesizarea Liberalilor depusă la Comisia Electorală Centrală, prin care se solicită excluderea din cursa electorală a Socialiştilor, pe motiv că Igor Dodon ar face campanie electorală pentru aceştia.

„Sunt de aceeaşi opinie că dumnealui face campanie pentru Socialişti. Să nu uităm declaraţia publică a dumnealui, în care a spus că în această competiţie electorală, dumnealui este alături şi va sprijini PSRM. Aceasta este o încălcare, el ar trebui să fie preşedintele tuturor, dar vedem că nu este. Dumnealui face campanie electorală ilegală, din punctul nostru de vedere, cu preşedinţii altor state, în perioada de campanie. Încearcă să facă transfer de imagine către PSRM”, a declarat Vladimir Cebotari la Adevărul Live.

Democratul a precizat că nu-şi doreşte neapărat ca Socialiştii să fie excluşi din cursa electorală, dar ca organele electorale să se expună ferm cu privire la încălcările care au fost admise de Socialişti, prin impicarea preşedintelui ţării în campania electorală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite