Vladimir Cebotari, candidatul PDM pentru funcţia de primar de Chişinău

Vladimir Cebotari, candidatul PDM pentru funcţia de primar de Chişinău

Deputatul Vladimir Cebotari este candidatul Partidului Democrat din Moldova la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Vladimir Cebotari va depune documentele pentru înregistrarea în alegeri la Comisia Electorală de Circumscripţie Chişinău joi, 19 septembrie, se spune într-un comunicat de presă emis de PDM:

În perioada 2003-2005, Vladimir Cebotari a activat în calitate de consilier juridic (avocat în dosare civile şi comerciale) în cadrul Biroului Asociat de Avocaţi „Solomon”, în Chişinău. 
 
În august 2005–noiembrie 2005 a fost consultant principal în Direcţia informativ-analitică a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova. Din 2006 până în 2011 a exercitat funcţiile de secretar al consiliului de administrare a Î.S.C.A. „Air Moldova” şi director al Departamentului Juridic (la aceeaşi întreprindere). 
 
În septembrie 2008-septembrie 2009 a fost consilier al Directorului general al Agenţiei Transporturi în materie de transport aerian şi de coordonare a proiectelor Agenţiei Transporturi, de prioritate naţională. Între 2008-2010 a fost preşedinte al Consiliului de administrare a S.A. „Gara Nord”.
 
Din decembrie 2011 până în iunie 2013 a fost director la Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova. Din iunie 2013 până în aprilie 2015 a exercitat funcţia de viceministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, concomitent, în perioada ianuarie 2014-iulie 2014 a fost preşedinte al consiliului de administrare al Î.S. „MoldATSA”.
 
În aprilie 2015–iulie 2015 a fost director general al întreprinderii de stat „Calea Ferată din Moldova”, iar la 30 iulie 2015 a fost învestit în funcţia de Ministru al Justiţiei al Republicii Moldova în Guvernul Streleţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: