Vlad Plahotniuc, despre sondajul realizat de IDIS „Viitorul”: Lupta cu duşmanii închipuiţi nu mai prinde la oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc, a comentat sondajul publicat de IDIS „Viitorul“, în parteneriat cu CBS-Axa, miercuri, 28 septembrie. Politicianul este de părere că cei care îl critică se şi autodiscreditează.

„Spuneam ieri într-un interviu pentru tribuna.md cum‎ răuvoitorii mei şi ai PDM lucrează, fără să vrea, pentru noi, prin campaniile murdare pe care le fac zi de zi. Ei se auto discreditează prin propriile vorbe şi acţiuni.

Iată şi rezultatul: PDM a depăşit PAS, PN si PDA, iar Marian Lupu este aproape egal cu Maia Sandu şi Andrei Nastase. Sondajul a fost făcut la comanda IDIS.

Nu e laudă, nu e bucurie, e doar o constatare şi o confirmare a ceea ce am spus de atâtea ori, că lupta cu duşmanii închipuiţi nu mai prinde la oameni. La fel cum nu mai au priză nici „eroii” politici apăruţi peste noapte, nici partidele apărute peste vară.

Isteria şi ura sunt contraproductive, aceasta o înţelege tot mai multă lume”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că sondajul publicat de IDIS „Viitorul” şi CBS-Axa, arată că moldovenii îl doresc la funcţia de preşedinte al ţării pe Igor Dodon cu 19.3%, Andrei Năstase 7.4%, Maia Sandu 6.7%, Marian Lupu 6.6%, Renato Usatîi 5.7%, Iurie Leancă 2.5%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite