Vlad Plahotniuc, despre dorinţa sa de a ajunge premier: Speculaţii menite să manipuleze opinia publică

Vlad Plahotniuc, despre dorinţa sa de a ajunge premier: Speculaţii menite să manipuleze opinia publică

FOTO arhivă

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a scris pe pagina sa de Facebook, că guvernul Filip are sprijinul necesar din partea coaliţiei de guvernare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plahotniuc infirmă informaţia apărută în presă, că şi-ar dori şefia Guvernului, iar Pavel Filip ar urma să fie demis. 

„Observ că stabilitatea Guvernului le creează emoţii tot mai mari celor care încearcă de luni de zile să arunce Moldova în haos”, a subliniat politicianul.

Democratul spune că toate afirmaţiile legate de demisia Guvernului sunt false, ce au ca scop punerea sub semnul întrebării a stabilităţii din ţară.

Vlad Plahotniuc este un politician şi un controversat om de afaceri. El a fost ţinta principală a protestelor începute în 2015, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.
 
Numele său a fost vehiculat de mass-media naţională şi internaţională în mai multe scandaluri, precum cel cu dubla cetăţenie, atacurile rider, informaţia apărută în presă că ar fi monitorizat de Interpol şi altele. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările