Vlad Bătrîncea: „Peste 5 mii de cazuri noi de Covid-19 şi nimeni nu-şi asumă răspunderea pentru situaţie”

Vlad Bătrîncea: „Peste 5 mii de cazuri noi de Covid-19 şi nimeni nu-şi asumă răspunderea pentru situaţie”

Vlad Bătrîncea, vicepreşedinte al Parlamentului, deputat socialist

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea a acuzat guvernarea PAS de iresponsabilitate, după ce marţi, 25 ianuarie, în Republica Moldova au fost raportate peste 5.138 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Peste 5 mii de cazuri noi de Covid-19 şi nimeni nu-şi asumă răspunderea pentru situaţie, pentru eşec, nu constată prăbuşirea sistemului. Nimeni nu-şi dă demisia. Unicele reacţii - navete pe la studiouri TV. Declaraţii contradictorii. Căutarea vinovaţilor şi duşmanilor, interni şi externi. Ameninţări cu război. Vinovaţi sunt toţi, numai nu dragii noştri guvernanţi, nu „oameni buni”.
Iresponsabil şi ruşinos”, a scris Vlad Bătrîncea pe Facebook.

Amintim că situaţia epidemiologică din R. Moldova devine tot mai alarmantă, după ce marţi a fost înregistrat un nou record negativ de cazuri de infectare cu COVID-19. Bilanţul cazurilor de COVID-19 în Moldova a ajuns la 417.369. În total au fost raportate 10.566 de decese cauzate de COVID-19.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările