Vlad Batrîncea, către PAS şi Platforma DA: Veniţi cu moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Vlad Batrîncea, către PAS şi Platforma DA: Veniţi cu moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Deputatul Partidului Socialiştilor Vlad Batrîncea susţine că, deşi situaţia în Parlament a ieşit de sub control, proiectul politicii bugetar-fiscale, proiectul legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021 au fost votate în prima lectură. Acesta a declarat că opoziţia nu are decât să înainteze moţiune de cenzură şi să înainteze proiectele de buget noi, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Veniţi cu moţiune de cenzură, daţi jos Guvernul, elaboraţi un nou proiect de buget şi politică bugetar-fiscală”, a spus deputatul într-o conferinţă de presă.

„Doamna Sandu, vă rugăm mult: noi trebuie să avem un dialog civilizat. Chiar şi dacă suntem diferiţi, chiar dacă avem poziţii diferite. Noi niciodată nu am refuzat un dialog. Dacă anticipate, v-am zis de câte ori, noi, socialiştii, nu ne temem de anticipate. Haideţi să vedem care este modalitatea juridică, care este foia de parcurs. Dar vedem că dumneavoastră nu doriţi acest dialog. Vedem că dumneavoastră, pur şi simplu, doriţi o destabilizare. Nu cred că este în folosul nostru al tuturor. Cândva, am dat dovadă că putem negocia, haideţi să negociem, haideţi să găsim soluţii”, a mai declarat Vlad Batrîncea.

Proiectul politicii bugetar-fiscale, proiectul legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021 au fost votate în primă lectură fără discuţii, într-o atmosferă de dezordine şi altercaţii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările