Vlad Bătrîncea, despre scandalul de la Tipografia „Universul”: „Un act de huliganism”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Bătrîncea

Reprezentantul lui Igor Dodon în alegerile prezidenţiale, deputatul socialist Vlad Bătrîncea, consideră că deputaţii PAS Igor Grosu şi Oazu Nantoi au comis un act de huliganism când au dat buzna în Tipografia de stat „Universul” pentru a număra câte ziare electorale sunt tipărite de către Igor Dodon.

Vlad Bătrîncea consideră că aceste acţiuni ale deputaţilor PAS sunt o provocare care are scopul de a stopa procesul electoral al candidatului Igor Dodon.

„Considerăm că ceea ce a avut loc ieri a fost o încercare de a ne bloca în campania electorală, de a împiedica desfăşurarea acesteia, considerăm că cade sub incidenţa articolelor 50 şi 51 din Codul electoral. Atacăm oponenţii noştri la CEC şi în organele de drept. Fiecare să răspundă pentru fapta lui. Nimeni nu este în drept să organizeze acte de hiliganism şi să blocheze un concurent electoral”, a declarat Vlad Bătrîncea într-un briefing de presă. 

Amintim că în dimineaţa zilei de 11 noiembrie, deputaţii PAS Igor Grosu şi Oazu Nantoi, alături de activiştii Vasile Costiuc şi Vlad Bileţchi, au descoperit că la Tipografia de stat „Universul” se tipăresc ziarele electorale ale lui Igor Dodon într-un număr mult mare mare decât cel de 55.000 de exemplare, indicat pe ziarele respective. Mai mult decât atât, deşi ziarele menţionate erau tipărite de Tipografia de stat, pe ele era indicat că sunt tipărite de o companie privată - „Edit Tipar Grup”.

     

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite