Viorel Chetraru respinge afirmaţiile lui Sorin Stati şi le califică drept „aberaţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul vicedirector al Curţii de Conturi, Viorel Chetraru, afirmă că nu îl cunoaşte pe Sorin Stati, fost director la MoldAtsa. Viorel Chetraru a declarat că sunt aberaţii afirmaţiile lui Sorin Stati că ar fi cerut ca acesta să transfere conturile MoldAtsa la Unibank, instituţie financiară implicată în frauda bancară, transmite IPN.

„Nu îl cunosc pe Sorin Stai, nu m-am întâlnit cu el pe când activam ca director CNA şi nici nu am avut asemenea discuţii. Sunt nişte aberaţii pe care nu vreau să le comentez”, a spus Viorel Chetraru.

Sorin Stati, fostul director al MoldAtsa, ar putea fi chemat la audieri în Comisia pentru anchetarea fraudei bancare, iar decizia va fi luată pe 21 august. Despre acestea a informat Alexandru Slusari, preşedintele comisiei, care a dat publicităţii un mesaj care aparţine lui Sorin Stati,

În mesaj, Sorin Stati menţionează că, în perioada în care conducea MoldAtsa, Viorel Chetraru, i-ar fi comunicat că este obligat să plaseze toate conturile MoldAtsa la Unibank.

Sorin Stati mai precizează că era presat zilnic să facă acest lucru de către Francesco Talmaci, actual angajat al Ministerului de Finanţe, pensionat de la Centrul Naţional Anticorupţie, cu ameninţarea unor consecinţe negative care vor urma de la CNA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite