VIDEO Voronin prezintă dovada că Dodon l-ar fi trădat. Ce spune documentul semnat de Dodon în 2011, pe când era membru PCRM

VIDEO Voronin prezintă dovada că Dodon l-ar fi trădat. Ce spune documentul semnat de Dodon în 2011, pe când era membru PCRM

FOTO Adevărul

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a prezentat un document, datat din 27 ianuarie 2011, pe care Igor Dodon, dar şi alţi deputaţi pe atunci comunişti, şi-a pus semnătura că nu va părăsi partidul. Ex-preşedintele ţării i-a numit pe aceştia „trădători” şi „Iuda”.

„Mă oblig să-mi folosesc mandatul şi dreptul de legiuitor exclusiv în interesele Republicii Moldova şi în strictă conformitate cu deciziile colective ale PCRM. Să nu uit că votul fracţiunii PCRM şi al meu personal, întotdeauna trebuie să prezinte o poziţie unică. Să nu uit că încălcarea angajamentului în cauză reprezintă cea mai gravă crimă morală împotriva intereselor PCRM, împotriva a mii de susţinători care mi-au încredinţat dreptul de a acţiona din numele lor”, a citit Vladimir Voronin, la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, din documentul pe care şi Igor Dodon şi-a depus semnătura.

Liderul PCRM a făcut aceste dezvăluiri în contextul documentului semnat recent de deputaţii Socialişti, în care aceştia se angajau că nu vor părăsi partidul. Voronin a vrut în aşa fel să demonstreze că asemenea documente nu au nicio valoare în cazul unor politicieni şi că socialiştii ar fi gata să încalce acest angajament şi să plece din formaţiunea pentru a forma o majoritate cu democraţii lui Vlad Plahotniuc.

Întrebat ce îi face pe deputaţi să-şi încalce angajamentele, Voronin a spus că banii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: