VIDEO Vlad Plahotniuc şi Mihai Ghimpu s-au dat în spectacol: unul a cântat la trompetă, iar altul s-a aruncat în mare în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge

VIDEO Vlad Plahotniuc şi Mihai Ghimpu s-au dat în spectacol: unul a cântat la trompetă, iar altul s-a aruncat în mare în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge

Trompetistul Vlad Plahotniuc FOTO Renaşte Moldova

Prim-vicepreşedintele PD a finanţat, prin intermediul Fundaţiei Edelweiss, concertul de muzică clasică susţinut aseară de Chişinău Youth Orchestra în faţa catedralei. A fost invitat pe scenă să vorbească de ministrul Culturii Monica Babuc şi brusc a dorit să cânte. Momentul a fost bine regizat, deşi organizatorii neagă acest lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am absolvit si eu pe timpuri, la Nisporeni, o şcoală muzicală. Ştiu ce înseamnă să exersezi ore în şir ca să poţi face un instrument muzical să cânte”, a povestit Vlad Plahotniuc, după care a interpretat piesa Mammy Blue, atât cu vocea, cât şi la trompetă.

Pe litoralul românesc al Mării Negre, liderul PL Mihai Ghimpu a acceptat provocarea din cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Dar întrucât nu avea găleată, a spus că-şi va turna o mare de apă rece în cap. Politicianul s-a aruncat în mare, dar nu înainte de a-i provoca pe jurnaliştii Valentina Ursu, Constantin Tănase şi Nicolae Dabija.

Potrivit regulilor, persoanele provocate au 24 ore să răspundă provocării, dacă nu o fac donează 100 de euro, dolari, lei, ruble, lire sterline organizaţiei Hospice Angelus Moldova.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: