VIDEO Vlad Plahotniuc şi Mihai Ghimpu s-au dat în spectacol: unul a cântat la trompetă, iar altul s-a aruncat în mare în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trompetistul Vlad Plahotniuc FOTO Renaşte Moldova
Trompetistul Vlad Plahotniuc FOTO Renaşte Moldova

Prim-vicepreşedintele PD a finanţat, prin intermediul Fundaţiei Edelweiss, concertul de muzică clasică susţinut aseară de Chişinău Youth Orchestra în faţa catedralei. A fost invitat pe scenă să vorbească de ministrul Culturii Monica Babuc şi brusc a dorit să cânte. Momentul a fost bine regizat, deşi organizatorii neagă acest lucru.

„Am absolvit si eu pe timpuri, la Nisporeni, o şcoală muzicală. Ştiu ce înseamnă să exersezi ore în şir ca să poţi face un instrument muzical să cânte”, a povestit Vlad Plahotniuc, după care a interpretat piesa Mammy Blue, atât cu vocea, cât şi la trompetă.

Pe litoralul românesc al Mării Negre, liderul PL Mihai Ghimpu a acceptat provocarea din cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Dar întrucât nu avea găleată, a spus că-şi va turna o mare de apă rece în cap. Politicianul s-a aruncat în mare, dar nu înainte de a-i provoca pe jurnaliştii Valentina Ursu, Constantin Tănase şi Nicolae Dabija.

Potrivit regulilor, persoanele provocate au 24 ore să răspundă provocării, dacă nu o fac donează 100 de euro, dolari, lei, ruble, lire sterline organizaţiei Hospice Angelus Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite