VIDEO Valeriu Munteanu, acuzat de trădare după ce ar fi ignorat apelul privind înaintarea unui candidat comun al unioniştilor pentru Primăria Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia (USB), Valeriu Munteanu, este acuzat de vicepreşedinta Partidului Mişcarea Populară Antimafie Daniela Bodrug de „trădare”, după ce acesta a decis să se înregistreze în cursa electorală pentru funcţia de primar de Chişinău, ignorând apelul privind înaintarea unui candidat comun din partea unioniştilor în alegerile locale din Capitală, din 20 octombrie.

Reprezentanţii Mişcării Populare Anfimafie consideră că unioniştii pot învinge în Chişinău, doar dacă vor avea un candidat comun.

„Primul trădător şi primul responsabil de dezastrul în alegerile locale din municipiul Chişinău, în aceste momente depune actele pentru înregistrare. Numele lui este Valeriu Munteanu. Nu ştiu dacă voi realizaţi ce dezastru începeţi prin a vă înregistra fiecare în această cursă electorală. Nu ştiu dacă realizaţi momentul critic şi grav care este acum, când avem un binom ACUM-Dodon şi cât de important este ca forţele unioniste să înainteze un singur candidat, superior celor de la binom, care să dea curaj şi încredere electoratului unionist că se poate învinge în această campanie”, a declarat Daniela Bodrug într-un mesaj video pe Youtube.

Amintim că Mişcarea Populară Antimafie a lansat o invitaţie către toate partidele unioniste din Republica Moldova, privind participarea la o conferinţă publică, ce urma să aibă loc luni, 9 septembrie, ora 11.00, cu scopul de a identifica un candidat comun din partea forţelor unioniste la funcţia de primar de Chişinău, în alegerile locale din 20 octombrie. Pe 9 septembrie, Mişcarea Antimafie a făcut un apel repetat către forţele unioniste, după ce curs invitaţiei de desemnare a unui candidat comun din partea unioniştilor au dat doar două partide: PNL şi Partidul Democraţia Acasă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite