VIDEO Unii angajaţi ai Guvernului Filip au plecat cu tot cu scaune din birouri

VIDEO Unii angajaţi ai Guvernului Filip au plecat cu tot cu scaune din birouri

FOTO tv8.md

Unii angajaţi din cadrul Guvernului Filip au plecat cu tot cu scaunul din birou, odată cu anunţul democraţilor că pleacă de la guvernare, iar Guvernul demisionează. Imaginile video au fost surprinse de reporterii postului de televiziune TV8.

Consiliul Naţional al PDM, condus de Vlad Plahotniuc, a decis vineri, 14 iunie, că democraţii se retrag de la guvernare. Guvernul Filip şi-a anunţat demisia, urmând să elibereze funcţiile pentru Guvernul condus de Maia Sandu.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că decizia PDM de a se retrage de la guvernare este „firească, dar întârziată”. Potrivit ei, „nu există demisie a unui Guvern care nu există. Guvernul Filip nu mai există din 8 iunie.

Igor Dodon a declarat că plecarea PDM de la guvernare este o „mică victorie simbolică”. Preşedintele ţării a felicitat cetăţenii cu „această victorie”, subliniind că „uzurpatorii şi-au recunoscut înfrângerea”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: