VIDEO Sergiu Mocanu, apel către Blocul ACUM să-l determine pe Igor Dodon să-şi depună demisia: „Pleacă nemernicule din viaţa publică pe urmele lui Plahotniuc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO colaj Adevărul
FOTO colaj Adevărul

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, s-a adresat cu un mesaj public către liderii Blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, după ce democraţii lui Vlad Plahotniuc au anunţat că se retrag de la guvernare. Politicianul a îndemnat forţele proeuropene de la guvernare să facă în aşa fel încât să-l determine pe Igor Dodon să-şi depună demisia.

„Le cer celor care se consideră învingători să asculte şi să ia aminte ceea ce le spunem acum: noi cerem demisia acestui nemernic pe nume Dodon. Pleacă nemernicule din viaţa publică a Republicii Moldova pe urmele lui Plahotniuc. Dute după el şi lasă această ţară în pace şi nu o duce într-o nouă aventură”, a declarat Sergiu Mocanu într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Mocanu susţine că Dodon „a făcut de râs această ţară”. 

„Acest om a arătat cât de mic şi josnic poate fi un om chiar dacă a ajuns preşedinte ales al unei ţări”, a spus Mocanu

Liderul Antimafie i-a îndemnat pe reprezentanţii ACUM să nu participe la mitingul de duminică, alături de Igor Dodon, care ar fi o manifestaţie „de inspiraţie putinistă, imperială rusească”. 

De asemenea, Mocanu le-a mai cerut celor din ACUM să adopte „cât mai repede legile, care sunt şi angajamente, ca să mergem în alegeri anticipate în condiţii noi, care să dea posibilitatea tuturor actorilor politici să contribuie la reconstruirea acestei ţări”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite