VIDEO Ruşii nu cred în coincidenţe. Un deputat afirmă că s-a urmărit asasinarea lui Igor Dodon, la fel ca în cazul lui Zaharcenko şi al premierului Abhaziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul rus Oleg Paholkov susţine că accidentul rutier în care a fost implicat Igor Dodon duminică, 9 septembrie, la Străşeni, nu este o coincidenţă, dar o tentativă de asasinare a preşedintelui Republicii Moldova, la fel ca în cazul lui liderului din Doneţk, Alexandr Zaharcenko, sau al premierului republicii separatiste Abhazia, Ghenadi Gagulia.

„Eu sunt convins că este vorba de un atentat. Autocamionul a ieşit pe contrasens şi a lovit maşina preşedintelui, iar în ea s-a lovit şi maşina serviciului de pază, care la fel s-a răsturnat de câteva ori”, a scris Oleg Paholkov pe pagina sa de Facebook.

Potrivit parlamentarului rus, am putea vorbi despre o coincidenţă, însă, în ultima vreme, „în lumea rusă se produc prea multe coincidenţe”.

„L-au omorât pe Zaharcenko. Ieri (sâmbătă) într-un accident rutier a murit prim-ministrul Abhaziei Ghenadi gagulia. La fel, o maşină a ieşit pe contrasens. Mie îmi pare că cineva duce un război hibrid împotriva noastră”, a declarat deputatul.

De menţionat că şi mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Socialiştilor din Moldova au lansat o asemenea ipoteză, că s-ar fi dorit asasinarea lui Igor Dodon.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. 

După ce Igor Dodon a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban  a venit cu detalii noi pe acest subiect, subliniind că, de fapt, preşedintele a suferit traumatisme la coloana vertebrală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite