Renato Usatîi: Plahotniuc mi-a propus 1 milion şi jumătate de dolari ca să părăsesc ţara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sursa captură video privesc.eu transmisiune N4
FOTO sursa captură video privesc.eu transmisiune N4

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, care este şi primarul oraşului Bălţi, a declarat că prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, i-a propus 1.500.000 de dolari ca să părăsească ţara în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie al acestui an.

Usatîi afirmă că a avut două întâlniri cu prim-vicepreşedintele PD, pe data de 6 şi 16 iunie 2016, la Global Business Center.

La una dintre întrevederi, Plahotniuc i-ar fi propus lui Renato Usatîi 1.500.000 de dolarica să părăsească ţara, pe durata a trei luni, înainte şi după campania electorală din toamnă. Ulterior, democratul ar fi oferit o sumă şi mai mare, doar ca Usatîi să părăsească de tot politica din Republica Moldova, însă în ambele cazuri primarul de Bălţi a refuzat propunerile.

„Plahotniuc astăzi, ca să menţină puterea în stat, va merge şi la lichidare fizică”, a mai adăugat liderul Partidului Nostru.

Usatîi s-a referit şi la reţinerea lui Ilan Shor. În opinia sa, arestul primarului de Orhei nu e altceva decât un teatru, regizat de acelaşi Plahotniuc.

În plus, el susţine că Shor este un proiect politic al democratului, care are anumite sarcini pe stânga, şi anume de a distruge Partidul Nostru si Partidul Socialiştilor.

„Deţin o informaţie că oamenii lui Shor sunt foarte activi în nordul ţării, se arendează oficii, se propun bani consilierilor locali, se munceste foarte activ în acest domeniu”, a menţionat politicianul.

Preşedintele PN a dat asigurări că actualmente, Plahotniuc şi alte peste 10 persoane din anturajul său, ar fi monitorizate de Interpolul din mai multe state, iar în curând, moldovenii vor avea veşti bune în acest sens.

Renato Usatîi a fost invitatul lui Gheorghe Gonţa joi, 21 iulie, la emisiunea „Puterea a patra”, de la postul de televiziune N4.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite