VIDEO Renato Usatîi i-a dăruit „o cruce mobilă” lui Andrei Năstase, după ce ministrul a instalat un crucifix în sediul MAI

VIDEO Renato Usatîi i-a dăruit „o cruce mobilă” lui Andrei Năstase, după ce ministrul a instalat un crucifix în sediul MAI

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a adus o cruce din lemn la sediul Ministerului de Interne, ironizând în aşa mod decizia ministrului Andrei Năstase de a instala un crucifix în incinta MAI.

Renato Usatîi a declarat că gestul este un cadou din partea sa pentru Andrei Năstase, menită să-i uşureze activitatea ministrului, pe motiv că va putea lua crucea cu el când va merge prin raioane, lucru pe care nu poate să-l facă în cazul crucifixului instalat pe peretele de la intrarea în sediul MAI.

Amintim că ministrul de Interne, Andrei Năstase, a instalat un crucifix imens pe holul de la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne. La eveniment a fost prezent, la invitaţia ministrului, şi mitropolitul Vladimir, care l-a lăudat pe Andrei Năstase pentru acesta gest, subliniind că speră că acest exemplu va fi preluat şi de alte ministere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: