VIDEO Pro Moldova lansează o campanie de colectare de semnături pentru demisia lui Igor Dodon: „Să eliberăm ţara de acest dictator”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Partidul Pro Moldova, condus de Andrian Candu, a anunţat luni, 6 iulie, că lansează o campanie naţională de colectare de semnături „pentru ca Dodon să plece”. Potrivit deputatului, formaţiunea sa va instala corturi în ţară, unde cetăţenii vor putea semna petiţia privind demisia şefului statului.

„Să eliberăm ţara de acest dictator umflat de orgoliu şi aroganţă. Dodon este vinovat de sechestrarea cetăţenilor care nu sunt de acord cu politica lui. Dodon este vinovat pentru minciună şi corupţie în faţa întregii ţări, pungi de bani, acorduri care promovează interese financiare obscure. Dodon este responsabil de stoparea reformelor. Este vinovat pentru laşitate şi amatorism în gesionarea crizei sanitare care a dus la morţi, mii de persoane schilodite şi sute de mii de persoane rămase fără un loc de muncă. Dodon este vinovat de laşitate şi vasalitate în raport cu un stat străin, de izolare internaţională şi renunţare la cursul european al ţări”, a declarat Andrian Candu într-un briefing de presă. 

Andrian Candu a făcut un apel către toate forţele parlamentare şi extraparlamentare de opoziţie, dar şi la „toţi cei care nu acceptă teroare şi cumetrismul, corupţie şi trădarea să semneze petiţia pentru demisia pretinsului preşedintelui”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite