VIDEO Platforma DA, după consultările cu Maia Sandu: Am reiterat că sunt necesare alegerile parlamentare anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Alexandru Slusari
Deputatul Alexandru Slusari

Vicepreşedintele Parlamentului, deputatul Alexandru Slusari, a declarat că în cadrul consultărilor cu preşedintele Maia Sandu, organizate în contextul demisiei Guvernului Chicu, Platforma DA a reiterat poziţia sa privind necesitatea organizării cât mai urgente a alegerilor parlamentare anticipate.

„În acelaşi timp, noi am discutat un şir de probleme ce ţin de gestionarea crizelor din ţară legată inclusiv şi de sabotarea din partea fostei guvernări Dodon. Sabotaj pe care noi l-am anticipat şi nu a fost o surpriză. Am discutat riscurile legate de situaţia macro-financiară şi bugetară, administrarea crizei pandemice, problemele agricultorilor, alte subiecte legate de gestionarea imediată, dat fiind faptul că aceste probleme se agravează din cauza lipsei suportului din partea partenerilor externi. Acest sprijin, în situaţia anticipatelor nu va apărea mai devreme de toamnă. Un subiect aparte a fost dedicat situaţiei actualei în cadrul guvernului şi probabilitatea organizării alegerilor anticipate când avem un guvern incomplet şi cu atribuţii limitate, dar cu Poliţia subordonată lui Voicu şi cu prim-ministrul Gaiciuc”, a declarat Alexandru Slusari.

Adevărul a făcut o analiză la situaţia ce urmează după ce premierul Ion Chicu a demisionat miercuri, 23 decembrie, cu o zi înainte ca Maia Sandu să fie învestită oficial în funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite