VIDEO Un nou protest la Cinematograful Gaudeamus. Andrei Năstase: Aceşti indivizi trebuie să ajungă la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum a promis, Andrei Năstase e venit din nou duminică, 10 iunie, în jurul orei 13.00, în faţa clădirii fostului Cinematograf Gaudeamus, pentru a protesta faţă de demolarea edificiului. La apelulul primarului ales al Capitalei s-au adunat zeci de cetăţeni, activişti ai Platformei DA, dar şi locuitori ai oraşului.

Andrei Năstase a declarat că, după o discuţie pe care a avut-o cu viceprimarul Nistro Grozavu, s-a convins că acesta este „parte a acestei mafii”. 

„Este un om vulnerabil. N-aş fi vorbit de oameni, până când nu m-as fi convins. Din păcate, este atât de vulnerabil încât a fost în stare să semneze orice”, a afirmat primarul ales.

Potrivit lui Năstase, în curâd va veni timpul când vom avea un procuror liber, „care se va ocupa de toţi aceşti criminali care şi-au bătut joc de oraş”.

Andrei Năstase a solicitat de urgenţă să-i fie validat mandatul de primar, „pentru că atât timp cât nu este validat mandatul noului primar al Capitalei, dezmăţul se va amplifica”.

Zeci de oameni au ieşit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 9 iunie, la un protest spontan la apelul primarului ales al Chişinăului, Andrei Năstase, faţă de acţiunile de demolare a Cinematografului Gaudeamus. Năstase susţine că lucrările de demolare a edificiului au loc cu încălcarea legislaţiei, iar în spatele acestei „afaceri”, unde ar urma să fie ridicat un bloc locativ, ar sta Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite