VIDEO Mocanu: Dodon se teme groaznic de puşcărie. Un procuror a fost reţinut în biroul lui Stoianoglo, după ce a făcut trafic de influenţă în favoarea lui Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sergiu mocanu foto ipn

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că deţine „o informaţie neverificată”, potrivit căreia „un procuror sau un fost procuror” ar fi fost reţinut recent chiar în biroul procurorului general, Alexandru Stoianoglo, după ce a făcut trafic de influenţă în favoarea lui Igor Dodon, încercând să-l convingă pe procurorul general că acesta ar trebui să închidă ochii la dosarele penale care ar exista pe numele preşedintelui ţării.

„Dodon şi-a făcut demult de câteva dosare penale - abuz de putere, trafic de influenţă şi finanţarea Partidului Socialiştilor din mijloace ce provin din afara Republicii Moldova. Dodon până acum cel puţin trebuia să fie anchetat pentru bănuiala că ar fi săvârşit aceste crime”, a afirmat Sergiu Mocanu într-o postare video pe pagina sa de Youtube.

„Deţin o informaţie neverificată că, săptămâna trecută, după arestarea lui Viorel Morari, un procuror sau un fost procuror a fost reţinut în vederea arestării la locul faptei chiar în biroul procurorului general, unde a venit să facă trafic de influenţă în favoarea lui Igor Dodon. Încerca să-l determine pe Stoianoglo la acţiuni care l-ar scoate basma curată pe Dodon, încercând să-l cheme la patriotism, să-i spună că americanii au o acţiune împotriva lui Igor Dodon şi că lupta geopolitică dintre Rusia şi SUA fac ca Dodon să fie ponegrit şi el trebuie apărat chiar dacă a mai greşit pe undeva”, a declarat liderul Antimafie. 

„Din ce ştiu eu, Stoianoglo a chemat doi ofiţeri care l-au reţinut şi la ora actuală acest procuror sau fost procuror se află în custodia poliţiei. Dodon se teme groaznic la ora actuală de puşcărie”, a spus Mocanu.

Sergiu Mocanu afirmă că Viorel Morari, şeful Procuraturii Anticorupţie arestat pentru abuz în serviciu şi fals în acte publice, deţine probe ce servesc temei pentru pornirea unor dosare panele pe numele lui Igor Dodon. Din acest motiv, şeful statului ar vrea ca Viorel Morari să iasă la libertate, pentru ca nu cumva acesta fiind după gratii să-i divulge lui Stoianoglo informaţia pe care o deţine contra lui Dodon. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite