VIDEO Mesajul de Paşte al preşedintelui Igor Dodon: Pace, linişte, prosperitate şi conciliere civică întregii Moldove

VIDEO Mesajul de Paşte al preşedintelui Igor Dodon: Pace, linişte, prosperitate şi conciliere civică întregii Moldove

FOTO presedinte.md

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale în care a vorbit despre importanţa Paştelui pentru moldoveni şi pentru familia sa.

„Îi felicit cordial pe cetăţenii Republicii Moldova care cinstesc valorile creştine cu ocazia măreţei sărbători a Învierii Domnului.
 
În aceste zile purtătoare de bucurie şi împăcare, convingerile spirituale şi sentimentele creştineşti, pe care fiecare dintre noi le încearcă, ne unesc şi ne contopesc cu întreaga lume ortodoxă.
 
În familia mea, Paştele este una dintre cele mai mari sărbători religioase ale anului. Pentru noi, Învierea Domnului înseamnă triumful vieţii, renaşterea şi milostenia, ne întăreşte speranţa, credinţa, precum şi dorinţa de a-i ajuta pe cei necăjiţi.
 
Iubiţi-i, protejaţi-i şi dăruiţi-le bucurie celor dragi şi apropiaţi. Faceţi fapte bune ca prin ele să păstraţi cu stoicism credinţa noastră ortodoxă.
 
Pace, linişte, prosperitate şi conciliere civică întregii Moldove.
 
Urez tuturor un Paşte Fericit!
 
Hristos a Înviat!“, a scris preşedintele pe Facebook.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: