VIDEO Mesajul lui Igor Dodon cu prilejul zilei de 8 Martie: Este important ca politica statului să se concentreze pe susţinerea femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie. Şeful statului a subliniat că „este important ca politica statului să se concentreze pe susţinerea femeilor, a familiei şi maternităţii”.

Igor Dodon a dat asigurări că va continua să susţină programele sociale, să promoveze valorile familiei, să creeze condiţii pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

„Dragi femei! Scumpele noastre! Voi meritaţi cele mai înalte distincţii, cele mai alese cuvinte si poezii, cele mai frumoase flori! Noi întotdeauna admirăm farmecul, feminitatea, optimismul şi frumuseţea voastră. Lumea se ţine pe umerii voştri firavi, vatra familiei este încălzită de dragostea voastră, voi dăruiţi viaţă, creşteţi şi educaţi copiii, iar noua generaţie este viitorul ţării noastre. Totodată, voi reuşişi să obţineţi cele mai bune rezultate şi în activitatea profesională”, a spus Igor Dodon într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

„În toate timpurile voi aduceţi lumii dragoste şi bunătate. Dând dovadă de putere şi perseverenţă în perioadele dificile ale vieţii, voi munciţi neîncetat, făurind viitorul. Astăzi munca şi aportul vostru în viaţa ţării devin din ce în ce mai semnificative. Femeile au purtat întotdeauna o mare responsabilitate pentru prezentul şi viitorul Moldovei noastre, pentru pace şi armonie în societate”, a mai adăugat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite