VIDEO Maia Sandu şi Dorin Chirtoacă, mesaj de mobilizare la vot: Dacă nu-l susţii pe Andrei Năstase, înseamnă că îl ajuţi pe Ion Ceban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoaca si Maia Sandu

Adversarii politici s-au transformat în aliaţi în ajunul turului doi al alegerilor locale din Chişinău. Este vorba despre liderul PL, Dorin Chirtoacă, şi premierul Maia Sandu, care au apărut împreună într-un material video unde îndeamnă cetăţenii să-l sprijine pe 3 noiembrie pe candidatului Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase.

„Alegerile în turul doi în Chişinău reprezintă o matematică simplă: ori câştigă Andrei Năstase, ori câştigă Ion Ceban. Dacă tu nu mergi la vot să-l susţii pe Andrei Năstase, aceasta înseamnă că îl ajuţi pe Ion Ceban”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, Dorin Chirtoacă a spus că neparticiparea chişinăuienilor la vot îl va ajuta şi pe Igor Dodon la alegerile prezidenţiale din 2020, prin faptul că Primăria va fi condusă de socialistul Ion Ceban. 

„Dezvoltarea europeană a Chişinăului trebuie şi poate fi continuată. Chişinăul merită aceasta şi este în puterea noastră să o facem”, a adăugat Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite