VIDEO Maia Sandu, despre protestul PDM: Regimul se simte în pericol. Fac apel la calm

VIDEO Maia Sandu, despre protestul PDM: Regimul se simte în pericol. Fac apel la calm

FOTO IPN

Lidera Partidului Solidaritate şi Acţiune, Maia Sandu, îşi îndeamnă susţinătorii formaţiunii sale politice să fie calmi şi să nu se expună pericolelor în contextul manifestaţiilor care au loc vineri, 7 iunie, în capitală, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o apariţie live pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu, a declarat că oamenii au fost mobilizaţi şi transportaţi la Chişinău de către Partidul Democrat şi că pe străzile capitalei umblă „oameni agresivi”, care au pancarte în susţinerea „regimului de la putere”.

„Regimul se simte în pericol. Fac apel la calm, susţinătorii noştri să stea acasă sau la locurile de muncă. Nu este cazul să veniţi nici la Parlament, nici la sediul PAS sau să vă deplasaţi în alte locuri unde aţi putea fi în pericol”, a spus Maia Sandu.

Liderul PAS a mai precizat că se află în comunicare cu ambasadele acreditate la Chişinău.

„Nu este clar ce pune la cale regimul. Noi suntem bine. Nu ne lăsăm intimidaţi, nici speriaţi. Vrem ca şi voi să fiţi în siguranţă, de aceea considerăm că cel mai bine e să staţi acasă”, a spus Maia Sandu.

Câteva mii de indivizi, organizaţi de Partidul Democrat, s-au adunat în seara de vineri, 7 iunie, în centrul Capitalei pentru a protesta faţă de o posibilă înţelegere între Partidul Socialiştilor şi Blocul ACUM.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările