VIDEO Ion Sturza: Ideal ar fi ca Andrei Năstase să facă un pas înapoi şi să susţină candidatura Maiei Sandu la prezidenţiale

VIDEO Ion Sturza: Ideal ar fi ca Andrei Năstase să facă un pas înapoi şi să susţină candidatura Maiei Sandu la prezidenţiale

Fostul premier Ion Sturza consideră că liderul Platformei DA, Andrei Năstase, trebuie să renunţe la intenţia sa de a candida la prezidenţialele din 1 noiembrie şi să o sprijine în cursa electorală pe preşedinta PAS, Maia Sandu. Sturza e de părere că doar în aşa fel Năstase îşi mai poate salva cariera politică.

„El cel puţin salvează partidul şi aceasta ar fi o parte dintr-o înţelegere mai mare, că după alegeri şi după ce Maia Sandu câştigă, dar Maia Sandu are şanse în anumite condiţii să câştige alegerile - se declanşează alegerile parlamentare şi, într-o anumită structură, PAS şi Platforma DA merg împreună în aceste alegeri, fac un scor bun şi impun un nou guvern şi o nouă formulă de guvernare, unde şi partidul, şi Andrei Năstase o să aibă un loc decent”, a afirmat Ion Sturza la emisiune „Cutia neagră” de la TV8.

Ion Sturza a menţionat că Andrei Năstase va face o greşeală dacă va rămâne în cursă inclusiv pentru că mesajul lui electoral va fi unui împotriva Maiei Sandu, nu împotriva lui Igor Dodon.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: