VIDEO Ilan Şor invită toţi cetăţenii să se mute cu traiul la Orhei pentru următorii patru ani: Va fi mai bine decât în celelalte regiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

Deputatul Ilan Şor, aflat în căutare internaţională în dosarul furtului bancar, fiind şi condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare în acelaşi dosar, s-a arătat atât de încântat de rezultatele alegerilor locale de la Orhei, încât a îndemnat toţi cetăţenii ţării să se mute cu traiul la Orhei, pentru că acolo se va trăi cel mai bine în următorii patru ani.

„Noi am demonstrat că suntem făcuţi din alt aluat. Am demonstrat că Orhei a fost, este şi va fi cel mai bun oraş din ţară. Am demonstrat că Orhei este un Monaco moldovenesc. Vreau să-i invit pe toţi cetăţenii ţării să vină să trăiască la Orhei pentru următorii patru ani, deoarece va fi mai bine decât în restul ţării de câteva ori”, a declarat Ilan Şor într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Pavel Verejanu, candidatul Partidului Şor în alegerile locale din Orhei, a obţinut 80% din voturile alegătorilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite