VIDEO Igor Dodon a postat imagini cu militarii moldoveni defilând în Piaţa Roşie: „O mândrie deosebită pentru Moldova”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Igor Dodon a postat pe reţelele de socializare imagini video cu militarii moldoveni defilând la parada din Piaţa Roşie de la Moscova, transmite IPN.

„În aceste clipe, pe Piața Roșie au mărșăluit 75 de bravi ostași ai Gărzii de Onoare a Armatei Naționale a Republicii Moldova! Ei au prezentat cu demnitate țara noastră alături de militarii din alte țări. Bravo! Sunt clipe de o mândrie deosebită pentru Moldova, pentru întregul popor, pentru toți concetățenii, oriunde s-ar afla ei!”, a scris pe Facebook şeful statului.

Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru de două zile la Moscova în cadrul căreia, la invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, participă la parada militară organizată cu prilejul aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Decizia de a delega 75 de ostaşi moldoveni la parada de la Moscova a fost criticată de opoziţia parlamentară, în condiţiile pandemiei COVID-19. Deputaţii din Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr au solicitat audierea ministrului apărării, Alexandru Pînzari, la acest subiect.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite