VIDEO Harunjen, despre petiţia prin care i se cere demisia: „Se numeşte trolling. Este o acţiune care este plătită şi nu costă ieftin”

VIDEO Harunjen, despre petiţia prin care i se cere demisia: „Se numeşte trolling. Este o acţiune care este plătită şi nu costă ieftin”

Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, a declarat că nu intenţionează să-şi dea demisia, aşa cum îi cere noua alianţă de guvernare de la Chişinău. Referitor la faptul că în mediul Online a fost lansată o petiţie pentru colectarea semnăturilor în vederea demiterii sale, Harunjen a pus la îndoială veridicitatea semnăturilor şi a spus că este „trolling”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am rugat colegii să facă o mică apreciere la ceea ce se întâmplă. Ei mi-au spus că asta se numeşte trolling. Este o acţiune care este plătită şi nu costă ieftin pentru ca să fie difuzată această pagină. Pagina creată este o chestiune sponsorizată. Eu îmi pun întrebarea ca procuror general: cine plăteşte banii aceştia? Din ce zonă vin aceşti bani? Dar dacă ei vin din zona vânzării de droguri, traficului de persoane, arme?”, a declarat Eduard Harunjen la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Amintim că circa 7 mii de persoane au semnat până în acest moment petiţia privind demiterea lui Harunjen din funcţia de procuror general.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările