VIDEO Haos la o întâlnire electorală organizată de Igor Dodon, după ce Renato Usatîi a venit să-i pună câteva întrebări

VIDEO Haos la o întâlnire electorală organizată de Igor Dodon, după ce Renato Usatîi a venit să-i pună câteva întrebări

Igor Dodon a fost nevoit să-şi întrerupă întâlnirea cu alegătorii, organizată duminică dimineaţa, în casa de cultură din oraşul Făleşti, după ce un alt candidat în cursa electorală pentru prezidenţialele din 1 noiembrie, Renato Usatîi, a venit la întrevedere pentru a-i pune actualului preşedinte câteva întrebări.

Renato Usatîi a declarat că a venit fără bodyguarzi şi că intenţionează doar să-i adreseze lui Igor Dodon câteva întrebări. La rândul său, preşedintele Dodon a calificat acestă acţiune ca fiind o provocare şi a încercat să ignore prezenţa lui Renato Usatîi, însă nu i-a reuşit acest lucru.

Usatîi nu a cedat şi a mers în direcţia scenei, încercând să se apropie de Igor Dodon, însă paza şefului statului a intervenit şi l-au oprit pe Usatîi şi pe cei câţiva membri de partid care l-au însoţit pe acesta. 

În timp ce susţinătorii lui Igor Dodon scandau „afară” la adresa lui Renato Usatîi, susţinătorii lui Usatîi strigau „ruşine” la adresa lui Dodon.

Igor Dodon le-a spus alegătorilor că, dacă nu vor ca un asemenea haos să aibă loc în toată ţară, trebuie să-l voteze pe el. De partea cealaltă, Renato Usatîi l-a avertizat pe Igor Dodon că va răspunde pentru toate fărădelegile care ar fi fost comise de către dânsul şi că îl va băga la puşcărie.

Întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii, care s-a transformat într-un haos, a durat doar 14 minute, după care preşedintele a plecat de la eveniment odată ce a văzut că Usatîii nu cedează. Dodon a părăsit sala de cultură fiind înconjurat de bodyguarzi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările