VIDEO Cum explică Ion Chicu de ce a refuzat să dea mâna cu Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ion Chicu a venit cu o explicaţie după ce l-a lăsat pe preşedintele Igor Dodon cu mâna întinsă, la finalul şedinţei lărgite a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, când şeful statului a vrut să-şi ia rămas bun de la prim-ministru, însă acesta nu i-a dat mâna.

Ion Chicu şi-a justificat gestul prin faptul că dânsul a decis să se ridice şi să-l petreacă pe Igor Dodon până la ieşire, unde şi-ar fi luat rămas bun.

„Relaţia dintre preşedintele ţării şi primul ministru este la un nivel pozitiv de conlucrare cum nu a fost de foarte mulţi ani încoace. Poate asta deranjează pe unii, dar e în beneficiul cetăţenilor. Încercările astea neinspirate de a servi publicului ştiri fie despre obedienţa totală, fie despre răzvrătirea, premierului în raport cu Preşedintele, denotă un singur lucru - consultanţii politici, mercenari angajaţi pe bani grei de revanşarzi, nu-şi merită pâinea. Băieţi, determinaţi-vă! Daţi randament clientului, ei mai speră”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite