VIDEO Dorin Chirtoacă, mesaj dur către cetăţeni: „Dacă acest Dodon rămâne la Preşedinţie după 1 noiembrie, înseamnă că nu aveţi minte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Mişcării Politice Unirea în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, Dorin Chirtoacă, a făcut un apel către alegători în care le cere să nu-l voteze pe Igor Dodon. Fotul primar al Capitalei consideră că, dacă cetăţenii îi mai oferă actualului şef de stat încă un mandat, înseamnă că aceştia nu au minte şi îşi merită soarta.

„Oameni buni, cei din Chişinău şi din teritoriu, analizaţi bine lucrurile, vorbiţi cu cei de la sud, de la nord, de peste tot. Vă spun direct şi nu vă supăraţi pe mine: dacă acest Dodon rămâne la Preşedinţie şi după 1 noiembrie, înseamnă că nu aveţi minte şi vă meritaţi soarta. Înseamnă că noi, societatea din Moldova, cu bună ştiinţă promovăm infractori, hoţi, corupţi şi cozi de topor în cele mai înalte funcţii de stat”, a afirmat Dorin Chirtoacă luni, 7 septembrie, într-o conferinţă de presă.

Amintim că, până la această oră, şapte partide şi-au desemnat candidaţi în cursa pentru prezidenţiale: Maia Sandu (PAS), Octavian Ţîcu (PUN), Andrei Năstase (Platforma DA), Dorin Chirtoacă (MPU), Renato Usatîi (PN), Tudor Deliu (PLDM), Andrian Candu (Pro Moldova). 

Alegerile se vor desfăşura pe 1 noiembrie, iar turul doi - pe 15 noiembrie, în cazul în care în primul tur nimeni nu obţine mai mult de 50% din voturi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite