VIDEO Dorin Chirtoacă, acuzaţii la adresa lui Ion Ceban: Campania sa electorală costă cel puţin 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, s-a arătat nemulţimut că organele electorale nu au reacţionat la mai multe încălcări ce ar fi fost comise de contracandidaţii săi la şefia Capitalei, Andrei Năstase (Blocul ACUM) şi Ion Ceban (PSRM).

„Mai avem trei zile până se încheie campania electorală, vreo unul din organele electrorale - Comisia Electorală şi Consiliul de Circumscripţie, i-aţi auzit măcar o dată să deschidă gura în timpul campaniei? Niciodată. Contestaţiile nu sunt examinate”, a declarat Dorin Chirtoacă într-o conferinţă de presă. 

Liberalul a adus mai multe acuzaţii lui Andrei Năstase şi Ion Ceban, inclusiv reproşându-le că nu se prezintă la dezbateri electorale. 

Despre Năstase, Chirtoacă a spus că acesta şi-ar fi făcut campanie electorală, contrar legii, atunci când s-a prezentat la Primărie şi a ţinut un discurs in faţa angajaţilor, deşi era deja suspendat din funcţia de primar. 

Cât priveşte învinuirile aduse lui Ion Ceban, liderul PL a menţionat că aceste a sponsorizat concertul din centrul Capitalei „din surse obscure” şi că nu declară cheltuielile reale pe care le are în campanie. 

„Dacă pentru omul simplu, cu ochiul liber, este clar că la PSRM şi la Ceban campania electorală costă cel puţin 1 milion de euro - toate panourile, toate concertele, toată publicitatea pe Internet, toată publicitatea la emisiune, toată imaginea care este pompată în acest personaj gol şi lipsit de conţinut”, a afirmat Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite