VIDEO Dodon s-a întâlnit cu Patriarhul Kiril: I-am dorit multă sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a avut o întrevedere miercuri, 13 iunie, la Moscova, cu Patriarhul Întregii Rusii, Kiril. Preşedintele susţine că discutat „mai multe chestiuni, principala dintre ele vizînd lupta pentru ocrotirea şi promovarea valorilor familiale tradiţionale”.

„L-am informat pe Patriarhul Chiril despre felul în care decurge pregătirea către Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc la Chişinău, în luna septembrie. În acest context, am discutat detalii ce ţin de vizita pastorală a Patriarhului la Chişinău şi participarea la Congres”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a mai adăugat că i-a dorit dorit „Sanctităţii Sale multă sănătate” şi l-a asigurat „de ataşamentul poporului nostru pentru credinţa ortodoxă”.

Preşedintele a reiterat că îşi doreşte relaţii bune atât cu Vestul, cât şi cu Estul şi a subliniat că, deşi relaţii interguvernamentale dintre Moscova şi Chişinău nu sunt cele mai bune, în schimb cele dintre Preşedinţii sunt foarte bune.

Igor Dodon se află la Moscova, la invitaţia omologului său rus, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite