VIDEO Chiril Gaburici s-a autosesizat pe subiectul calităţii drumului din Pepeni, după ce Oleg Cernei s-a plâns că acesta nu este reparat conform standardelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

După ce ex-consilierul municipal din Chişinău Oleg Cernei a realizat un material video despre calitatea reparaţiei drumului din satul Pepeni, Sângerei, Ministerul Economiei anunţă că Chiril Gaburici le-a solicitat reprezentanţilor Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) să se deplaseze în localitate, pentru a se documenta şi raporta despre situaţia reală a drumului care se renovează zilele acestea şi a expetiza tehnic calitatea acestuia.

Chiril Gaburici a reiterat că toate tronsoanele de drum vor fi date în exploatare doar după ce vor fi expertizate  tehnic pozitiv de laboratorul ASD. 

„Cer să fie asigurată calitatea şi durabilitatea lucrărilor de reparaţie a drumului din localitate şi să se respecte standardele de calitate stabilite. În cazul în care, porţiunile de drum nu vor corespunde normelor tehnice, antreprenorii vor fi impuşi să refacă lucrările din cont propriu”, a punctat ministrul.

Conform programului „Drumuri bune pentru Moldova”, drumul din localitatea Pepeni, raionul Sângerei este reparat pe o lungime de 700 de metri, valoarea lucrărilor fiind de 1,8 milioane de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite