VIDEO Ce cadouri a primit Igor Dodon de ziua sa de naştere şi cine l-a vizitat la Preşedinţie

VIDEO Ce cadouri a primit Igor Dodon de ziua sa de naştere şi cine l-a vizitat la Preşedinţie

FOTO presedinte.md

Igor Dodon a împlinit luni, 18 februarie, 44 de ani. Cu această ocazie, preşedintele ţării a primit la Preşedinţie mai mulţi oaspeţi, în mare parte apropiaţi ai şefului statului, care nu au venit cu mâna goală.

După ce dimineaţa a primit scrisori de felicitare de la Vladimir Putin, Dmitrii Medvedev şi Patriarhul Rusiei, Kiril, felicitările au continuat pe tot parcursul zilei.

Mitropolitul Moldovei, Vladimir, l-a vizitat la Preşedinţie pe Igor Dodon şi i-a adus acestuia un buchet de trandafiri albi. Lidera Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, i-a dăruit lui Igor Dodon un buchet de trandafiri roşii, iar din partea echipei PSRM i-a dat şefului statului icoana lui Ştefan cel Mare. Un grup de veterani i-a oferit preşedintelui un binoclu, iar liderul organizaţiei neguvernamentale „Voievod”, Nicolae Pascaru, i-a adus lui Dodon la fel o icoană cu chipul lui Ştefan cel Mare.

Echipa de tineret a Socialiştilor i-a înmânat preşedintelui ţării o carte cu foi curate şi i-a transmis şefului statului că va trebui să-şi scrie acolo autobiografia.

Igor Dodon a fost vizitat şi de ex-preşedinţii Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, care la fel au venit cu un buchet de trandafiri roşii, dar şi câteva cărţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: