VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie: Suntem atât de mulţi, încât Plahotniuc nu ne poate număra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Blocul electoral ACUM, format din PAS (Maia Sandu) şi PPDA (Andrei Năstase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul s-a petrecut în faţa clădirii Parlamentului.

„Nu mai putem răbda această nedreptate, când o gaşcă de bandiţi fac ce vor din această ţară”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a criticat guvernarea PDM, subliniind că „ei fură şi ne alungă de acasă din cauza sărăciei, neîncrfederii în ziua de mâine în aeastă ţară.

„Ei îi şantajează şi îi sperie şi îi terorizează pe cei care au rămas aici acasă. Ei îi protejează pe corupţi şi construiesc un sistem bazat pe frică, în care cei care gândesc altfel sunt persecutaţi, în care economia este controlată de mafie, în care bătrânii trăiesc în sărăcie, iar bătrânii rămân fără părinţi. Ştiţi ce îmi spun mie oamenii când merg prin sate? Că cel mai mult îi doare nedreptatea. Ei spun că pot să mai rabde şi sărăcie, chiar dacă mulţi dintre ei nu au nici să mănânce şi cu ce se încălzi, dar ei nu mai pot răbda nedreptatea”, a spus Maia Sandu.

Andrei Năstase a declarat că „dreptatea ne o facem singuri, luptând cu armele democraţiei şi ieşin la vot masiv împotriva unui regim criminal care nu va pleca de la putere de bunăvoie”.

„Prezenţa masivă la vot şi un vot acordat pentru dreptate, adevăr, libertate şi democraţie nu poate fi ascuns de Plahotniuc, Dodon, de toţi complicii lor la jefuirea ţării unei lumi întregi”, a afirmat Andrei Năstase.

„Noi suntem atât de mulţi, încât Plahotniuc nici nu ne mai poate număra. Iar ei sunt atât de puţini, încât teama de votul popular este cel mai mare coşmar a lor”, a menţionat Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite