VIDEO Bătaie generală într-o primărie din Ucraina. 50 de persoane, reţinute de forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Youtube
FOTO captură video Youtube

Şedinţa Primăriei oraşului Konotop, din nordul Ucrainei, a fost întreruptă joi, 26 iulie, de o bătaie generală care s-a soldat cu 50 de persoane reţinute şi patru poliţişti răniţi.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, dar şi de către câţiva martori pe telefoanele mobile.

Totul ar fi început după ce primarul oraşului, Arteom Semenikhin, şi aleşii locali din partea formaţiunii sale ar fi refuzat să adopte bugetul local pentru anul 2018.

În rezultat, opoziţia a cerut demisia primarului, motiv pentru care între reprezentanţii puterii şi ai opoziţiei a început un schimb de replici cu înjurături reciproce, iar la scurt timp aceştia şi-au aruncat şi pumni unui altuia până situaţia e generat într-un haos total. Mai ales că ambele tabere şi-au adus activiştii săi în incinta Primăriei.

Forţele de ordine ucrainene informează că, atunci când spiritele s-au încins, poliţiştii au format un cordon între cele două tabere, anume pentru a nu se ajunge la aplicarea violenţei fizice. Totuşi, conflictul nu a putut fi evitat, iar cei reţinuţi se vor alege cu dosare penale pentru vătămare corporală şi nesupunere în faţa organelor de forţă, informează Russia Today, citat de Adevărul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite