VIDEO Andrei Năstase susţine că prin sentinţa de condamnare a lui Petic şi Cebotari s-a transmis un mesaj Dodon: Nu există nicio coincidenţă

VIDEO Andrei Năstase susţine că prin sentinţa de condamnare a lui Petic şi Cebotari s-a transmis un mesaj Dodon: Nu există nicio coincidenţă

Liderul PPDA, Andrei Năstase, e de părere nu este o coincidenţă faptul că activiştii PPDA Gheorghe Petic şi Sergiu Cebotari au fost condamnaţi la închisoare cu executare în aceeaşi zi, miercuri, 20 februarie, cu o zi înainte de şedinţa Parlamentului.

„Dacă crede cineva că este o coincidenţă ca cele două dosare să fie examinate în aceeaşi zi, ca în cele două dosare să se pronunţe sentinţe, vă înşelaţi. Nu există nicio coincidenţă. Aceste mesaje de intimidare au fost trimise tuturor deputaţilor şi în primul rând lui Dodon, pentru că cu Dodon se discută altfel decât credeţi dumneavoastră. Se discută cu covrigul şi cu biciul”, a declarat Andrei Năstase într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, Igor Dodon a decis să semneze decretul de convocare a primei şedinţe a Parlamentului la doar o zi ca această să aibă loc pentru că „a făcut exact ceea ce a vrut Plahotniuc”. 

„A făcut-o de frică, din laşitate, pentru că nu ştie încotr-o s-o apuce cu toate presiunile pe care i le face Plahotniuc cu toate dosarele pe care i le coase”, afirmă Năstase.

În opinia sa, preşedintele ţării ar trebuie să aibă o poziţie clară pe aceste două cazuri de condamnare şi să garanteze că activiştii PPDA vor fi graţiaţi.

„În momentul de faţă, Dodon este pur şi simplu obligat să iasă să se exprime cu privire la cele două sentinţe date de o justiţie controlată de Plahotniuc”, a spus Năstase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: