VIDEO Andrei Năstase şi-a instalat un crucifix în sediul MAI. Ministrul a fost lăudat de mitropolit, care speră că acest exemplu va fi urmat şi în alte ministere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a instalat un crucifix imens pe holul de la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne. La eveniment a fost prezent, la invitaţia ministrului, şi mitropolitul Vladimir, care l-a lăudat pe Andrei Năstase pentru acesta gest, subliniind că speră că acest exemplu va fi preluat şi de alte ministere.

„Într-o societate adesea dezbinată, precumc ea din Republica Moldova, momentele de unitate au o valoare aparte. De aceea, mă bucură şi mă onorează că astăzi, în incinta MAI, putem transmite, în prezenţa celor ce păstoresc pe acest pământ credinţa noastră strămoşească, un mesaj de unitate prin inaugurarea unui crucifix care să amintească tuturor care activează în structurile MAI că oastea e creştină”, a declarat Andrei Năstase. 

El a menţionat că poliţiştii, carabinerii şi pompierii „nu ar putea mişca nici măcar un grăunte fără puterea lui Dumnezeu şi al Sfintei Cruci”. 

Năstase a mai spus că crucifixul le va aminti poliţiştilor cât „de trecători suntem şi că toată autoritatea noastră nu ar valora nimic fără puterea celui de sus”.

Mitropolitul Vladimir i-a mulţumit lui Andrei Năstase „pentru acest gest frumos”.

„Noi ne mândrim că în ţara noastră, mai ales în cazul de faţă la MAI, s-a pus pe perete această cruce şi fiecare colaborator trecând pe lânga dânsa, dimineaţa, şi-a pune semnul sfintei cruci pe piept şi a cere binecuvântarea Domnului ca să petreacă cu bine ziua”, a spus mitropolitul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite