VIDEO „Alo, mie îmi spune Dodon Igor”. Cum a decis preşedintele R. Moldova să-şi promoveze imaginea în an electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este în căutare de noi metode ce i-ar aduce popularitate şi succesul în alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Şeful statului a decis că, în fiecare zi de vineri, va contacta câte un cetăţean care i-a scris pe reţelele de socializare şi i-ar fi transmis că ar vrea să discute cu el despre anumite probleme.

Întreg dialogul lui Igor Dodon va fi filmat, montat şi publicat pe reţelele de socializare, dar şi pe pagina de Youtube a Preşedinţiei, în cadrul emisiunii sale săptămânale „Preşedinele răspunde”.

Deocamdată, Igor Dodon a publicat doar un „teaser”, cel mai probabil filmat la vila prezidenţială de la Condriţa. Şeful statului apare îmbrăcat într-un costum sportiv, ţine în mână un Iphone 11, costul căruia se ridică la peste 1.000 de euro, despre care spune că l-a primit în dar, apoi o contactează pe o doamnă cu numele Nina Frunză.

„Începem cu câte un sunet în fiecare emisiune, unde o să vă sun în direct şi o să vă răspund la întrebări. Alo, doamna Nina Frunză? Bună ziua! Mie îmi spune Dodon Igor, preşedintele Republicii Moldova. Dvs mi-aţi scris pe reţelele de socializare că vreţi să vorbiţi cu mine. Eu vă ascult”, a spus Igor Dodon.

Emisiunea integrală „Preşedintele răspunde” va fi publicată pe 28 februarie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite