VIDEO Alertă cu bombă la Parlament, Preşedinţie şi Guvern

VIDEO Alertă cu bombă la Parlament, Preşedinţie şi Guvern

Alertă cu bombă la sediile Parlamentului, Preşedinţiei şi Guvernului. Apelurile au fost efectuate la numărul de urgenţă 112 de către persoane necunoscute. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciile specializate efectuează la faţa locului verificări. Întrebată dacă persoanele din incinta clădirilor sunt evacuate, Mariana Beţivu a declarat că „sunt întreprinse toate măsurile necesare în asemenea situaţii”.

Lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care se afla cu alţi deputaţi PAS, în clădirea Parlamentului, a declarat într-un live pe Facebook că sunt forţaţi să părăsească instituţia. Deputata menţionează că au fost difuzate trei mesaje prin care au fost informaţi că există un pericol şi că cei prezenţi în clădire trebuie să o părăsească. Politiciana pune la îndoială că sediul ar putea fi minat, în condiţiile în care acesta este încercuit de poliţişti, şi că cineva ar fi putut să treacă de ei.

Potrivit poliţiei, alte incidente în timpul manifestaţiei de la Parlament nu au fost înregistrate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările