VIDEO Alegeri Chişinău. Chirtoacă: „Am votat pentru că îmi pasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Chirtoacă, cu buletinul de vot în mână
Dorin Chirtoacă, cu buletinul de vot în mână

Dorin Chirtoacă s-a prezentat dimineaţa la ora 8.00 la secţia de votare, pentru a-şi exprima opţiunea electorală în turul doi al alegerilor pentru primăria pe care, până nu de mult, a condus-o el.

Fostul primar de Chişinău a declarat că nu şi-ar fi dorit să demisioneze, dar că nu a existat nicio altă soluţie. Totodată, el şi-a exprimar speranţa că proiectele sale vor fi continuate de noul primar.

„Am votat pentru că îmi pasă. Asta îi indemn pe toţi locuitorii din Chişinău. Doar aşa putem vorbi despre faptul că locuitorii au primarul lor. Le mulţumesc pentru cei 11 ani de activitate. Nu am dorit să-mi dau demisia, dar nu am avut altă soluţie. Ieşiţi din casă dacă vă pasă. Cum vor vota azi locuitorii Chişinăului, aşa va fi. Proiectele mele vor merge înainte. Avem şansa să continuăm proiectele cu ajutorul primarului. Dacă vom avea un rezultat proeuropen, la Primărie nu va fi uşor, dar cel puţin se va merge înainte. Dacă vom avea un rezultat proeuroasiatic, va fi mai complicat şi vom avea continuarea uzurpării puterii la Primărie prin alte scheme, împreună cu dictatura de la nivelul central“, a spus Chirtoacă imediat după ce a votat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite