VIDEO Alegeri Chişinău. Andrei Năstase: Am votat pentru scoaterea oraşului din captivitatea unor administraţii păguboase

VIDEO Alegeri Chişinău. Andrei Năstase: Am votat pentru scoaterea oraşului din captivitatea unor administraţii păguboase

FOTO captură video privesc.eu

Candidatul comun al PAS şi PPDA la funcţia de primar de Chişinău susţine că a votat duminică, 20 mai, pentru dreptate şi pentru schimbare. Politicianul a menţionat că a votat „pentru renaşterea oraşului nostru şi scoaterea lui din captivitatea unor administraţii paguboase şi proaste”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am votat pentru un oraş în care drepturile unei comunităţi sunt respectate, sunt garantate. Mă refer aici la dreptul la o viaţă mai bună la noi acasă”, a declarat Andrei Năstase la ieşirea din secţia de votare. 

Liderul PPDA a afirmat că a votat „pentru un oraş care e timpul să fie iubit şi nu stăpânit. Pentru că iubesc acest oraş, am votat cu încrederea că oamenii săi vor vota astăzi şi vor face un pas decisiv în direcţia unui oraş dezvoltat economic, sigur, curat”. 

„Am votat cu încrederea că în acest oraş oamenii pot să reînveţe a zâmbi, să se bucure, să se iubească. Am votat pentru un oraş care este în stare să ne cuprindă pe toţi, am votat pentru lucrurile care unesc, nu care ne dezbină”, a adăugat Năstase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările