VIDEO „În pofida oricăror nedreptăţi şi greutăţi, Moldova are viitor”. Igor Dodon a felicitat moldovenii cu Anul Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Preşedintele Igor Dodon le-a transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor cu prilejul Anului Nou. Tradiţional, evenimentul a avut loc la ora 23.55, la postul public de televiziune. Faţă de anul trecut, de această dată Igor Dodon i-a felicitat pe moldoveni de unul singur, fără a o avea alături pe soţia sa, Galin Dodon.

Igor Dodon rostit discursul său pe fundalul clădirii Preşedinţiei, despre care a menţionat că a fost reparată fără a se cheltui bani din bugetul de stat, edificiul fiind renovat din banii oferiţi de Turcia.

Despre anul 2018, Igor Dodon a declarat că a fost un an care „ne-a marcat şi şi-a lăsat amprenta în sufletul nostru”.

„Unii îşi vor aminti de anul 2018 cu emoţii de bucurie. Alţii, probabil cu tristeţe din cauza dezamăgirilor sau a pierderilor pe care le-au avut. Tot în 2018 se încheie şi o perioada grea din politica R.Moldova care a durat tocmai nouă ani. O perioadă plină de conflicte şi lupte crâncene între partidele de la conducere. Cu părere de rău, multă lume a părăsit în aceşti ani Moldova definitiv, ca reacţie la ceea ce s-a întâmplat în politica de vârf, în economie, în viaţa socială”, a spus Igor Dodon.

El susţine că „s-a preocupat de problemele oamenilor” şi a pregătit „terenul pentru schimbare şi vremuri mai bune”.

Dodon a afirmat că în 2019 sunt multe de reparat în Moldova, clădiri şi instituţii, infrastructura de la sate şi oraşe, fabrici şi uzine.

„Vreau să vă asigur că în pofida oricăror greutăţi şi nedreptăţi, Moldova are viitor”, a conchis Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite