Victor Şelin ar putea sta în arest după ce a intrat cu forţa în şedinţa Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputaţii comunişti s-au luat la bătaie cu angajaţii Serviciului Pază de Stat
Deputaţii comunişti s-au luat la bătaie cu angajaţii Serviciului Pază de Stat

Numele preşedintelui PSD ar fost citat ieri la Procuratura Buiucani. Radion Bordian, procurorul care instrumentează cazul, a declarat că au fost citaţi mai mulţi martori în acest dosar contravenţional.

Liderul social-democraţilor ar putea ajunge după gratii, după ce a intrat forţat în plenul Parlamentului. Şelin a fost citat ieri, la Procuratura Buiucani, relevă Info-Prim Neo.

Procurorul care se ocupă de acest caz, Radion Bordian, a spus pentru sursa citată că mai mulţi martori au fost audiaţi cu privire la dosarul contravenţional deschis pe acest caz, însă nu a fost luată o hotărâre.

Victor Şelin a intrat forţat în şedinţa Parlamentului din 18 octombrie cu ajutorul unor deputai comunişti, după ce angajaţii Serviciului Pază de Stat au încercat să-i împiedice accesul în plen.

Preşedintele Parlamentului Marian Lupu i-a interzis intrusului accesul la şedinţele parlamentare, după ce acesta a făcut declaraţii politice de la o tribună la care doar deputaţii şi oficialii invitaţi în plen au dreptul să vorbească.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite