Veaceslav Platon este persoana de încredere a candidatului independent Veaceslav Valico

Veaceslav Platon este persoana de încredere a candidatului independent Veaceslav Valico

Veaceslav Platon, controversat om de afaceri, ex-deputat

Veaceslav Platon a fost numit în calitate de persoană de încredere pentru Circumscripţia electorală municipală Chişinău nr.1 a singurului candidat independent la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Veaceslav Valico, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit raportorului, Veaceslav Agrigoroae, membru CEC, un demers în acest sens a fost depus de candidatul independent Veaceslav Valico la 23 iunie. În activitatea sa, persoana de încredere se va conduce de prevederile Codului Electoral şi a regulamentului cu privire la persoanele de încredere ale concurenţilor electorali.

Şase membri CEC au votat „pentru”, unul împotrivă şi unul s-a abţinut.

Veaceslav Platon a fost declarat nevinovat în dosarul privind frauda bancară în care anterior fusese condamnat la 18 ani de închisoare. Procuratura Generală a iniţiat procedura de revizuire a dosarului său, iar la data de 28 mai curent procurorii au renunţat la acuzaţiile în privinţa omului de afaceri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările