Valeriu Streleţ, despre interceptările convorbirilor Filat-Shor: „Nu sunt trucate. Este vocea lui Vlad Filat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Valeriu Streleţ condieră că interceptările telefonice ale convorbirilor dintre Vlad Filat şi Ilan Shor nu sunt trucate, precizând că este îngrijorător faptul că Renato Usatîi a apelat la asemenea metode şi a recunoscut public acest lucru, transmite realitatea.md.

Prim-ministrul Valeriu Streleţ, care participă în aceste zile la Congresul Partidului Popular European (PPE), la Madrid, a declarat, în cadrul unui interviu pentru realitatea.md că recunoaşte vocea lui Vlad Filat. ”După mine, este vocea domniei sale, dar în epoca modernă orice poate fi trucat. Nu afirm că sunt trucate. Este revoltător şi îngrijorător faptul că un interlop politic, cum este Renato Usatîi, a apelat la asemenea interceptări şi a recunoscut public acest lucru”, a declarat Streleţ.

Valeriu Streleţ a precizat că a vorbit cu ministrul de Interne, Oleg Balan şi procurorul general Corneliu Gurin pentru ca instituţiile pe care le conduc să reacţioneze la aceste acţiuni.

Renato Usatîi a publicat mai multe înregistrări audio care prezintă convorbirile telefonice dintre Vlad Filat şi Ilan Shor. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite