Valeriu Munteanu: Am votat pentru un Chişinău fără socialişti şi fără Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, a declarat că a votat în alegerile din Chişinău pentru o Capitală fără socialişti şi fără Igor Dodon.

„Chişinăul poate fi numai românesc şi european. Am votat pentru un Chişinău liber de dictatură şi influenţă rusească, un Chişinău fără socialişti şi fără Dodon. Reunirea Basarabiei cu România este şi va rămâne a fi unica soluţie izbăvitoare pentru românii basarabeni. Ieşiţi cu toţii la vot. Indiferenţa este aliatul cel mai de nădejde al imperialismului velico-rus”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în primul tur de scrutin, Andrei Năstase a obţinut 31% din voturi, iar Ion Ceban 40,2%. Însă, candidaţii cu cel mai bun scor electoral din primul tur, precum Dorin Chirtoacă (10,1%) sau Octavian Ţîcu (4,76%), au anunţat că îl vor sprijini în turul doi pe Andrei Năstase, pentru că ar fi candidatul proeuropean, în timp ce Ion Ceban, reprezentând partidul lui Igor Dodon, ar promova interesele Rusiei, cel puţin aşa susţin contracandidaţii acestuia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite