Valeriu Munteanu, către Silvia Radu: O să fiţi şefă când o să vă aleagă locuitorii, până atunci sunteţi o impostoare

Valeriu Munteanu, către Silvia Radu: O să fiţi şefă când o să vă aleagă locuitorii, până atunci sunteţi o impostoare

FOTO colaj Adevărul

Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu afirmă că primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, confundă administrarea unei afaceri private cu treburile publice. Afirmaţia liberalului a fost făcută după ce Silvia Radu l-a dat afara de la şedinţă luni, 27 noiembrie, pe şeful Direcţiei transport, subliniind că ea este şeful şi că Oleg Poiată trebuie să respecte diciplina instituţională.

„Şefă o să fiţi atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chişinău în funcţia de primar general, până atunci sunteţi o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal şi protejată de Partidul Democrat”, a notat Valeriu Munteanu într-o postare pe Facebook.

Vicepreşedintele PL consideră că niciun primar ales nu poate să-şi trateze subalternii în aşa mod, pentru că aceştia „sunt funcţionari publici şi se supun în primul rând legii şi mai apoi indicaţiilor superiorilor”. 
 
„I-aşi recomanda doamnei Radu să citească (şi dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC şi APL, ştiu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înţelege (sper) cât de mică este”, a menţionat Munteanu. 
 
Amintim că la şedinţa săptămânală a servicilor Primăriei de luni, 27 noiembrie, Silvia Radu l-a dat afară de la şedinţă pe şeful Direcţiei transport, Oleg Poiată, atunci când acesta a încercat să vină cu mai multe justificări pe marginea prezentării unui Planului de fluidizare a transportului rutier, care a fost respins de primarul interimar pe motiv că nu conţinea soluţii şi cheltuieli, dar „idei”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările